Big Mama E – tech ed

Gjennom nettkurset Bli Strikkedesigner av Stella Charming har jeg ikke bare lært meg å lage egne oppskrifter, jeg har også lært og gjennomført teknisk redigering av andres! Derfor kan jeg tilby deg som designer med garn – primært innenfor strikking og hekling – kvalitetssikring av dine oppskrifter.

Teknisk redigering av strikkeoppskrifter – hva er det?

Tech ed – teknisk redigering – er en fullstendig gjennomgang av oppskriften fra marg til marg. Det er altså mye mer enn kun å lese korrektur. Selvsagt innebærer det korrekturlesing også: At teksten flyter godt, at riktig terminologi er benyttet, og at oppskriften er forståelig og brukervennlig for kunden. I tillegg skal en tech ed-gjennomgang, en «Big Mama»-korrektur som Stella kaller det, regne gjennom absolutt alle tallene i oppskriften. Dette er for å sjekke at alle maskeantall, økinger og fellinger, mønsterrapporter og strukturelementer stemmer overens med alle målene for hver enkelt størrelse.

Hvorfor skal du få en «Big Mama» til å lese gjennom oppskriften din?

Fordi alle vi som designer med garn ser oss blinde på våre egne oppskrifter. Enten du er erfaren eller fersk designer, er det viktig at det er en annen, som har kunnskap om design og hvordan man lager en oppskrift, leser gjennom oppskriften før den publiseres. Det er den eneste måten du kan sikre at kvaliteten på oppskriften din er slik kunden forventer – uten feil og mangler, lett å lese og følge, og med mål som stemmer med det som er oppgitt.

Send meg din oppskrift – og du får den tilbake som et salgbart produkt!

Så når du har behov for en teknisk redigering av din strikke- eller hekleoppskrift, ta kontakt på teched@mamaedesign.no.

Pris oppgis på forespørsel.

 

Strikkeoppskrifter kvalitetssikret av Mama E Design

Her er et utvalg av flotte design som jeg har kvalitetssikret oppskriftene til (trykk på designnavnene for å komme til oppskriftene):