Mama E profilbilde

Om Mama E

Hei!

Jeg heter Helene, jeg er garndesigner og eier av businessen Mama E Design. Jeg er trebarnsmor og både A- og B-menneske, for jeg elsker både å stå opp grytidlig om morgenen og å være oppe lenge om natta. Når resten av huset sover holder jeg på med garn. Håndarbeid har vært min største hobby siden mamman min lærte meg å strikke da jeg var 8-9 år gammel. Etter hvert har det blitt en altoppslukende lidenskap. Strikking og hekling er både avslappende og skapende og det synes jeg er fantastisk. Og så elsker jeg farger!

Her i nettbutikken min kan du kjøpe mine oppskrifter, og i Facebookgruppen til Mama E Design kan du dele med andre det DU lager, få tips og inspirasjon og følge utviklingen av nye fargemagiske garndesign. Jeg gleder meg til å se deg der!

Er du garndesigner og trenger noen til å kvalitetssikre oppskriftene dine? Jeg tar også på meg tech ed-oppdrag for en fullstendig kvalitetssikring av din oppskrift slik at kundene dine får en oppskrift som er fullstendig, uten feil og mangler og lett å følge. Les mer om dette på denne siden: Big Mama E.

Når jeg ikke strikker, hekler eller designer, jobber jeg som frilansoversetter. Jeg oversetter fra engelsk, svensk og dansk til norsk. Så når du finner den nydeligste strikkede toppen på Ravelry, designet av ei dame fra Tsjekkia, og du så gjerne skulle strikket den, men du tenker at det kommer til å ta deg dobbelt så lang tid å tolke og tyde den engelske oppskriften som det tar å strikke den – ta kontakt, så fikser jeg den saken også. Send en epost til helene@mamaneno.no for et godt tilbud.

Er det noe du lurer på, send meg gjerne en epost på kontakt@mamaedesign.no, send meg en melding på Facebooksiden min: Mama E Design, eller fyll inn skjemaet her: Kontakt Mama E.