Publisert

Velkommen til Mama E Design Club!

Hurra! I dag feirer vi åpningen av den eksklusive kundeklubben min, Mama E Design Club. Det feires med publisering av en splitter ny strikkeoppskrift – nemlig den lekre halsen Dronning uten Diadem. I tillegg får alle medlemmer av kundeklubben hele 50 % rabatt på oppskriften!

Dronning uten Diadem

Denne delikate halsen strikka i 100 % merinoull er utrolig myk og behagelig å ha på, og så sitter den så fantastisk pent! Den er litt videre nederst enn øverst og følger derfor halskonturene helt perfekt.

Dette designet er mitt fjerde i rekken med de nydelige, enkle og lettstrikkede falske flettene. Nå er settet om mulig enda mer komplett enn før! Jeg designet først YES!, en nydelig barnegenser med de falske flettene på bærestykket og en helt vidunderlig halsfelling. Så designet jeg den matchende lua Akiba og pannebåndet Changia, og nå altså denne herlige halsen. Da jeg designet halsen fikk jeg brått ideen om at jeg kunne strikke inn noen av de blanke glassperlene med sølvbelegg inni, som jeg hadde kjøpt til et annet prosjekt det ikke ble noe av. Det gav det lille ekstra til denne halsen som gjorde den enda mer elegant! Den bærer derfor også sitt flotte navn med stolthet.

Det var min beste venninne Stine som gav den navnet sitt; Dronning uten Diadem. Navnet er inspirert av en av låtene (og platene) til Norges beste rockeband Oslo Ess. Om du kjenner bandet vet du hvilken låt det er snakk om, nemlig Konge Uten Ei Krone. Derfor, Ikke Se Ned, strikk deg en Dronning uten Diadem, gå med hodet hevet og sett på den låta eller egentlig hvilken som helst Oslo Ess-låt, og jeg garanterer deg at du får glimtet i øya igjen og kommer deg Ut Av Det Blå. Ok, jeg skal slutte å gi Oslo Ess-låtreferanser nå. Men Dronning uten Diadem-halsen er i hvertfall full av stil!

Har du aldri strikka inn perler før? Du tenker kanskje at det er litt tungvint og at du må tre på alle perlene på garnet først og sånn? Nei, det trenger du ikke skjønner du! I denne oppskriften viser jeg deg trinn for trinn med supergode teknikkbilder hvordan du strikker inn perlene ved hjelp av en perlenål – eller et stykke tynn ståltråd som du enkelt kan lage en perlenål av selv.

Og hvis du vil ha en enda mer lettforklarlig måte å lære deg det på har jeg faktisk laget en video til deg som viser teknikken også! Videoen finner du her:

Video – Strikk inn perler

Er du ikke medlem av Mama E Design Club ennå?

Meld deg inn her og en rabattkode dukker magisk opp på skjermen din som gir deg halv pris på oppskriften på Dronning uten Diadem:

[mc4wp_form id=»422″]

Jeg gleder meg til å ha deg med i gjengen min!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *