Publisert

YES! Et nytt design!

Nydelig barnegenser i supermyk, varm og nesten garantert kløfri 100 % merinoull
YES!-genser

 

La meg få introdusere YES!-genseren. En nydelig barnegenser som barna vil elske å ha på seg. Den er strikket i supermyk, tjukk 100 % merinoull fra Pickles, som er (nesten) garantert kløfri og 100 % garantert mulesingfri!

Flettemønsteret består av såkalte falske fletter. De er enkle å strikke og man behøver ingen flettepinne eller ekstra strikkepinne til å sette masker på foran eller bak arbeidet. Flettene dannes nemlig på magisk vis ved at man trekker en maske over to andre masker! Det forklares selvsagt nøye i oppskriften hvordan du gjør det.

Med det tjukke garnet og pinne 5 og 5 1/2 går denne genseren raskt å strikke. Og det er bra, for det er ikke lenge til jul, og da rekker jeg å strikke noen av disse i julegaver!

Oppskriften kjøper du her.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *